For-haandvaerkere
foer-efter-bungalow-2

Effektiv isolering. Nem at arbejde med.

Vil du have flere løsningsmuligheder, hurtig montage og et unikt slutresultat?
Så er HOMATHERM® træfiberisolering en god begyndelse.

Det brede produktsortiment omfatter fleksible isoleringsmåtter produceret af træfibre samt hårde isoleringsplader – pudsbare og ikke pudsbare – i et stort udvalg af tykkelser med henblik på optimering af byggefasen og opgavens energikrav.

Det brede produktsortiment og materialernes forskellige egenskaber som formater, tykkelser eller fugttransporterende egenskaber gør dette moderne isoleringsmateriale og de intelligente kombinationsmuligheder til en oplagt mulighed ved bæredygtig isolering i tage, på vægge eller facader eller på afretningslag i alle typer byggerier.

HOMATHERM®-isolering og produkter yder optimal beskyttelse mod kulde, varme, lyd og fugt i et krævende og varierende nordisk klima, og opfylder kravene til et godt indeklima.

Du er altid velkommen til at kontakte os og tale med en af vores byggesagkyndige konsulenter, når du planlægger det næste byggeri, hvor træfiberisolering kunne være en mulighed.

Interessant for håndværkere

Både visuelle og isoleringsmæssige fordele
HOMATHERM produkternes fugttransporterende egenskaber, deres høje isoleringsevne og mange bearbejdsmuligheder gør dem til et af de mest fleksible isoleringsmaterialer i dag.

Downloads
Gå til vores downloadside og læs meget mere om de enkelte produkter og deres egnethed til bæredygtigt byggeri i Danmark.

Du finder også bearbejdningsanvisninger og prislisten på downloadsiden.

Tilbage-til-forside